• شبکه بهداشت و درمان خلیل آباد

• بیمارستان خاتم الانبیاء

بازدید: 954

همايش خيرين سلامت شهرستان خليل آباد
به ميمنت ولادت باسعادت حضرت زهرا (س) تولد امام خميني (ره) همايش تقدير سلامت شهرستان خليل آباد با حضور حجه السلام غفاري امام جمعه محترم شهرستان ،آقاي دكتر اسماعيل نيا نماينده مردم شهرستانهاي كاشمر ، خليل آباد وبردسكن در مجلس شوراي اسلامي فرماندار محترم بخشداران وساير مسئولين وبيش از 200نفر از خيرين سلامت شهرستان در روز چهارشنبه مورخ 11/2/1392 برگزار گرديد .
در اين همايش پس از بيان خير مقدم  مدير شبكه وگزارش فعاليتهاي خيرين سلامت شهرستان در سالهاي اخير ،امام جمعه ونماينده محترم ضمن تشكر  به بيان مطالبي در خصوص اهميت ولزوم امور خير خصوصا سلامتي وبهداشت ودرمان پرداختند.
در ادامه اسامي كانديداهاي متقاضي جهت هيئت موسس  اعلام صورت گرفت .
شايان ذكر است خيرين سلامت شهرستان خليل آباد از سالهاي گذشته خصوصا زمان اسقلال  شبكه بهداشت ودرمان شهرستان  فعاليتهاي زيادي در امور خير بهداشت ودرمان جهت تهيه زمين مورد نياز بيمارستان در حال احداث شهرستان ، ستاد مركزبهداشت ، مراكز بهداشتي درماني روستايي ارغا وابراهيم آباد خانه هاي بهداشت  جعفرآباد ،جابوز ،ارغا ، مزده ،دهنو ،تكمار ،نقاب ، هفت خانه و....وپايگاه اورژانس جاده اي  جعفر آباد و115خليل آباد وهمچنين تجهيزات مورد نياز واحدهاي بهداشتي درماني راتهيه نموده اند كه حدودا به ارزش ريالي  بالغ بر 6ميليارد ريال مشاركت نموده اند  .

مدير شبكه بهداشت و درمان شهرستان خليل آباد

نام و نام خانوادگی : سيد محمد هاشمی

تلفن  : 12_05157727310

پست الكترونيك : hashemim3[at]mums.ac.ir